Palvelut

Maanrakennus

Tarjoamme laajan valikoiman maanrakennustöitä, jotka kattavat kaiken tontin valmistelusta suuriin maansiirtoprojekteihin.

Uudenaikainen kalusto ja osaava ammattilaistiimimme varmistavat onnistuneet maanrakennustyöt ja pohjarakentamisen projektit. Huolellinen suunnittelu ja toteutus varmistavat, että projektit toteutetaan turvallisesti ja kestävästi.

Rakennusten pohjatyöt

Toteutamme laadukkaat rakennusten pohjatyöt, jotka ovat perusta kestävälle rakentamiselle. Projektimme voivat sisältää muun muassa maaperän tutkimukset, salaojitukset, perustusten kaivuutyöt ja pohjan vahvistamisen. Huolellinen suunnittelu ja toteutus varmistavat, että rakennuksen perusta on turvallinen ja kestävä.

Maa-ainestoimitukset

Toimitamme erilaisia maa-aineksia, kuten hiekkaa, soraa, multaa ja kiviainesta erilaisiin rakennus- ja maisemointiprojekteihin. Laadukkaat materiaalimme takaavat projektinne onnistumisen. Joustava toimituspalvelumme varmistaa, että saatte tarvitsemanne materiaalit oikeaan aikaan ja paikkaan.

Lavettikuljetukset

Tarjoamme ammattitaitoisia lavettikuljetuksia raskaille ja suurikokoisille koneille sekä rakennusmateriaaleille. Kalustomme mahdollistaa turvalliset ja tehokkaat kuljetukset erilaisille kuormien kuljetukselle. Hoidamme turvallisesti myös erikoiskuljetukset.

Linjarakennustyöt

Toteutamme ammattitaidolla ja turvallisesti linjarakennustyöt, kuten vesijohtojen, viemärien ja muiden infrastruktuurilinjojen rakentamisessa. Työmme kattaa kaivuutyöt ja asennuksen. Varmistamme, että kaikki linjat rakennetaan kestäviksi ja toimiviksi.

Maakaapeleiden auraus ja kaivuutyöt

Hoidamme maakaapeleiden asennukseen sekä auraus- että kaivuumenetelmällä. Palvelumme on olennainen osa nykyaikaista infrastruktuuria ja tukee sähkö-, tele- ja dataliikenneverkkojen rakentamista ja ylläpitoa. Käytämme modernia laitteistoa ja tekniikoita varmistaaksemme, että kaapelit asennetaan turvallisesti ja tehokkaasti.

Galleria